Кметът на София Васил Терзиев отново ще изпрати покани до партиите в

...
Кметът на София Васил Терзиев отново ще изпрати покани до партиите в
Коментари Харесай

Васил Терзиев отново кани на разговори партиите в Столичния общински съвет

Кметът на София Васил Терзиев отново ще изпрати предложения до партиите в Столичния общински съвет по време на днешното съвещание на Съвета.

" Очаквайте предложения и ще продължим тези диалози ", съобщи Терзиев.

Той напомни, че бяха изпратени предложения до всички партии, представени в СОС.

" Текстът на всяка една покана е бил идентичен, уточни кметът. Темите също бяха ясни авансово и не е излизано отвън тях. Те бяха какви са целите, които всеки един си показва, че трябва да бъдат осъществени в един мандат, за да стартираме от това какво ни сплотява. Второто нещо беше кои са значимите неща за всяка партия, които да бъдат застъпени в идващия бюджет ", сподели Терзиев.

" Третото е тематиките, по които партиите биха показали водачество, с цел да залегнат като политики. Чак след разискването на тези точки, трябваше да приказваме за избор за ръководител и съставяне на комисии. По последните две точки не е говорено въобще ", акцентира кметът Терзиев.

Разговорите ни с, " Синя София " и " " бяха фокусирани върху първите две точки, обясни Терзиев. Той добави, че доста би се радвал с тези, които не се е видял, диалозите да продължат.

Днес на съвещанието още веднъж бяха направени същите оферти за ръководител на СОС от партиите в Съвета. За поста " - " ( " " ) предложиха, " за България " - Диана Тонова. От " " предложиха Красимир Гълъбов, а от " " (ИТН) - Пламен Данаилов. Изборът беше посредством скрито гласоподаване с хартиени бюлетини.

През предходната седмица СОС не съумя да избере собствен ръководител, гласуването продължава през днешния ден.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР